Я довго не наважÑвавÑÑ Ð½Ð°Ð¿Ð¸ÑаÑи ÑÑ ÑÑÑоÑÑÑ, бо вона здавалаÑÑ Ð¼ÐµÐ½Ñ Ð·Ð°Ð½Ð°Ð´Ñо оÑобиÑÑоÑ, занадÑо ÑÑ Ð¾Ð¶Ð¾Ñ Ð½Ð° казкÑ, Ñ ÑÐºÑ Ð½ÑÑ Ñо не повÑÑиÑÑ. Ðле Ð¼Ð¸Ð½Ð°Ñ ÑаÑ, Ñ Ñ Ð·ÑозÑмÑв, Ñо ÑÐ°ÐºÑ ÑеÑÑ Ð²Ð°ÑÑо ÑозповÑдаÑи, бо вони даÑÑÑÑÑ Ð½Ð°Ð´ÑÑ Ñа нагадÑÑÑÑ, Ñо дива вÑе Ñе ÑÑаплÑÑÑÑÑÑ, навÑÑÑ Ñ Ð½Ð°ÑÐ¾Ð¼Ñ Ð¿ÑагмаÑиÑномÑ, ÑÐ²Ð¸Ð´ÐºÐ¾Ð¼Ñ ÑвÑÑÑ. ÐÑй баÑÑко завжди бÑв Ð´Ð»Ñ Ð¼ÐµÐ½Ðµ пÑикладом. Ðе ÑомÑ, Ñо вÑн бÑв ÑдеалÑним, а ÑомÑ, Ñо вÑн бÑв ÑпÑавжнÑм. ÐÑн пÑаÑÑвав водÑÑм маÑÑÑÑÑки, возив лÑдей по мÑÑÑÑ Ð· ÑÐ°Ð½ÐºÑ Ð´Ð¾ ноÑÑ, повеÑÑавÑÑ Ð´Ð¾Ð´Ð¾Ð¼Ñ Ð²Ñомлений, але завжди з поÑмÑÑкоÑ. ÐÑн ÑмÑв ÑадÑÑи дÑÑбниÑÑм, ÑмÑв ÑмÑÑÑиÑÑ Ð½Ð°Ð´ ÑвоÑми невдаÑами Ñ Ð½Ñколи не ÑкаÑживÑÑ Ð½Ð° долÑ, навÑÑÑ ÐºÐ¾Ð»Ð¸ нам бÑло важко. Я виÑÑÑ, дивлÑÑиÑÑ Ð½Ð° нÑого, Ñ Ð·Ð°Ð²Ð¶Ð´Ð¸ дивÑвавÑÑ, Ñк вÑн збеÑÑÐ³Ð°Ñ ÑÑ Ð´Ð¸ÑÑÑÑ Ð²ÑÑÑ Ð² кÑаÑе, попÑи вÑÑ ÑÑÑдноÑÑ. Ðого девÑзом бÑло: «Ð¡Ð¸Ð½ÐºÑ, ÑкÑо не ÑизикнÑÑи, Ñо й не вигÑаÑи, але головне – знаÑи мÑÑÑ Ñа не забÑваÑи, Ñо жиÑÑÑ – Ñе найбÑлÑÑий ÑкаÑб».
Ðоли Ñ Ð¿ÑдÑÑÑ, ми ÑÑали ÑÑдÑе баÑиÑиÑÑ. Я поÑÑ Ð°Ð² навÑаÑиÑÑ Ð´Ð¾ ÑнÑого мÑÑÑа, поÑÑм залиÑивÑÑ Ñам пÑаÑÑваÑи, а баÑÑко пÑодовжÑвав кÑÑÑиÑи баÑÐ°Ð½ÐºÑ Ð² ÑÑÐ´Ð½Ð¾Ð¼Ñ Ð¼ÑÑÑÑ. Ðи ÑпÑлкÑвалиÑÑ ÑелеÑоном, але Ñо бÑли коÑоÑкÑ, ÑÑивÑаÑÑÑ Ñозмови – вÑн завжди поÑпÑÑав на змÑнÑ, а Ñ Ð·Ð°Ð²Ð¶Ð´Ð¸ бÑв зайнÑÑий ÑвоÑми ÑпÑавами. РпоÑÑм ÑÑавÑÑ Ñой випадок, Ñкий змÑÑив мене пеÑеглÑнÑÑи вÑе ÑÐ²Ð¾Ñ Ð¶Ð¸ÑÑÑ. Я повеÑнÑвÑÑ Ð´Ð¾Ð´Ð¾Ð¼Ñ Ð½Ð° Ð²Ð¸Ñ ÑÐ´Ð½Ñ Ñ Ð·Ð°ÑÑав баÑÑка за незвиÑним занÑÑÑÑм. ÐÑн ÑидÑв за ÑÑаÑим комп’ÑÑеÑом, Ñкий ми колиÑÑ ÐºÑпили на баÑÐ°Ñ Ð¾Ð»ÑÑ, Ñ Ð·Ð¾ÑеÑеджено дививÑÑ Ð½Ð° монÑÑоÑ. Я пÑдÑйÑов ближÑе Ñ Ð¿Ð¾Ð±Ð°Ñив ÑÑкÑÐ°Ð²Ñ ÑÑоÑÑÐ½ÐºÑ Ð· ÑгÑами. СпоÑаÑÐºÑ Ñ Ð·Ð´Ð¸Ð²ÑвавÑÑ, навÑÑÑ ÑÑÐ¾Ñ Ð¸ ÑозÑеÑдивÑÑ, подÑмав, Ñо ÑаÑо виÑÑÑив зайнÑÑиÑÑ ÑимоÑÑ ÑÑмнÑвним. Ðле вÑн пÑдвÑв на мене оÑÑ, ÑÑмÑÑ Ð½ÑвÑÑ ÑвоÑÑ Ð»ÑÐºÐ°Ð²Ð¾Ñ ÑÑмÑÑÐºÐ¾Ñ Ñ Ñказав: «Ðе Ñ Ð²Ð¸Ð»ÑйÑÑ, Ñе пÑоÑÑо Ñозвага Ð´Ð»Ñ ÑÑаÑÐ¸Ñ Ð¿ÐµÐ½ÑÑонеÑÑв, ÑÐºÑ Ð²ÑомилиÑÑ Ð´Ð¸Ð²Ð¸ÑиÑÑ ÑеÑÑали».
Ðи довго ÑозмовлÑли ÑÑÑÑ Ð½Ð¾ÑÑ. ÐаÑÑко ÑозповÑв, Ñо вÑдкÑив Ð´Ð»Ñ Ñебе Ñей ÑвÑÑ Ð²Ð¸Ð¿Ð°Ð´ÐºÐ¾Ð²Ð¾, коли ÑÑкав ÑнÑоÑмаÑÑÑ Ð¿Ñо ÑÐµÐ¼Ð¾Ð½Ñ ÑÑаÑого двигÑна. ÐÑн наÑÑапив на ÑекламÑ, заÑÑкавивÑÑ, Ñ Ð²Ð¸ÑÑÑив ÑпÑобÑваÑи. Ðе Ð´Ð»Ñ Ð³ÑоÑей, а Ð´Ð»Ñ Ð²ÑдÑÑÑÑÑ ÑвÑÑа. ÐÑн казав, Ñо Ñе його маленÑка вÑеÑа вÑд ÑÑÑÐ¸Ñ Ð±ÑднÑв, вÑд пÑоблем Ñз маÑÑÑÑÑкоÑ, ÑÐºÑ Ð²Ð¶Ðµ поÑа мÑнÑÑи, вÑд вÑÑÐ½Ð¾Ñ Ð½ÐµÑÑаÑÑ Ð³ÑоÑей на лÑки. ÐÑн гÑав невеликими ÑÑмами, Ñими, Ñо мÑг дозволиÑи ÑÐ¾Ð±Ñ Ð²Ð¸ÑÑаÑиÑи без Ñкоди Ð´Ð»Ñ Ð±ÑджеÑÑ. Ð ÑоÑазÑ, коли випадав вигÑаÑ, навÑÑÑ Ð·Ð¾Ð²ÑÑм маленÑкий, вÑн вÑдÑÑвав Ñебе пеÑеможÑем. У ÑÑÐ¾Ð¼Ñ Ð½Ðµ бÑло нÑÑого вÑд залежноÑÑÑ, Ñе бÑла пÑоÑÑо гÑа, Ñка пÑиноÑила Ð¹Ð¾Ð¼Ñ ÑадÑÑÑÑ. Ð Ñ Ð·ÑозÑмÑв, Ñо вÑн знайÑов ÑвÑй ÑпоÑÑб боÑоÑÑби з депÑеÑÑÑÑ, Ñка ÑаÑÑо наздоганÑÑ Ð»Ñдей Ð¿Ð¾Ñ Ð¸Ð»Ð¾Ð³Ð¾ вÑкÑ. ÐÑн знайÑов ÑвÑй маленÑкий вогник Ñ ÑемÑÑвÑ. ÐÑн навÑÑÑ Ð¿Ð¾Ð´ÑливÑÑ Ð·Ñ Ð¼Ð½Ð¾Ñ, Ñо знайÑов Ñей ÑеÑÑÑÑ ÑеÑез пеÑевÑÑене джеÑело, де вÑе зÑозÑмÑло Ñ Ð±ÐµÐ·Ð¿ÐµÑно, Ñ Ñо Ñе Ñаме Ñе мÑÑÑе, де оÑиÑиалÑнÑй ÑÐ°Ð¹Ñ Ð²Ð°Ð²Ð°Ð´Ð° Ð´Ð°Ñ Ð·Ð¼Ð¾Ð³Ñ Ð²ÑдÑÑÑи азаÑÑ, не Ð²Ð¸Ñ Ð¾Ð´ÑÑи з домÑ, без Ð·Ð°Ð¹Ð²Ð¸Ñ ÑизикÑв Ñ Ñ Ð²Ð¸Ð»ÑванÑ.
Того веÑоÑа Ñ ÑÑв поÑÑÑ Ð· ним, Ñ Ð¼Ð¸ поÑали гÑаÑи Ñазом. ÐÑн показÑвав Ð¼ÐµÐ½Ñ ÑÐ²Ð¾Ñ ÑлÑÐ±Ð»ÐµÐ½Ñ ÑлоÑи, поÑÑнÑвав, ÑÐºÑ Ñимволи випадаÑÑÑ ÑаÑÑÑÑе, а ÑÐºÑ ÑÑдÑе, Ñ Ð¾Ñа Ñам ÑмÑÑвÑÑ Ð·Ñ ÑвоÑÑ ÑÑÑаÑегÑй, називаÑÑи ÑÑ «Ð±Ð°Ð±ÑÑиними забобонами». Ðи ÑмÑÑлиÑÑ, коли пÑогÑавали, Ñ ÑадÑли, наÑе дÑÑи, коли випадав бонÑÑ. Це бÑв найкÑаÑий веÑÑÑ Ð·Ð° оÑÑÐ°Ð½Ð½Ñ Ñоки. Я Ð·Ð½Ð¾Ð²Ñ Ð²ÑдÑÑв Ñебе маленÑким Ñ Ð»Ð¾Ð¿Ñиком, Ñкий ÑидиÑÑ Ð¿Ð¾ÑÑÑ Ñз ÑаÑом Ñ ÑлÑÑ Ð°Ñ Ð¹Ð¾Ð³Ð¾ ÑÑÑоÑÑÑ. Ðи говоÑили пÑо вÑе – пÑо жиÑÑÑ, пÑо мÑÑÑ, пÑо Ñе, Ñк Ñ ÐºÐ¾Ð»Ð¸ÑÑ Ð¼ÑÑÑв ÑÑаÑи коÑмонавÑом, а ÑаÑо Ñ Ð¾ÑÑв бÑÑи моÑÑком. У ÑÐ¸Ñ ÑÐ¾Ð·Ð¼Ð¾Ð²Ð°Ñ , пеÑÐµÐ¼ÐµÐ¶Ð°Ð½Ð¸Ñ Ð¾Ð±ÐµÑÑаннÑми баÑабанÑв, бÑло ÑоÑÑ Ð¼Ð°Ð³ÑÑне, ÑоÑÑ, Ñо з’Ñднало Ð½Ð°Ñ Ð½Ð°Ð±Ð°Ð³Ð°Ñо ÑилÑнÑÑе, нÑж бÑдÑ-ÑÐºÑ ÑелеÑÐ¾Ð½Ð½Ñ Ð´Ð·Ð²Ñнки. ÐаÑÑко зÑзнавÑÑ, Ñо Ð¹Ð¾Ð¼Ñ ÑÐ½Ð¾Ð´Ñ ÑамоÑнÑо, Ñо вÑн ÑÑмÑÑ Ð·Ð° мноÑ, Ñ Ñо ÑÑ ÑгÑи – його ÑпоÑÑб заповниÑи поÑожнеÑÑ. Ð Ð¼ÐµÐ½Ñ ÑÑало Ñак ÑоÑомно, Ñо Ñ Ð¿ÑидÑлÑÑ Ð¹Ð¾Ð¼Ñ Ñак мало ÑаÑÑ, Ñо Ñ Ð·Ð°Ð²Ð¶Ð´Ð¸ Ð·Ð½Ð°Ñ Ð¾Ð´Ð¶Ñ Ð²Ð¸Ð¿ÑавданнÑ, Ñоб не пÑиÑÑ Ð°Ñи.
У ÑкийÑÑ Ð¼Ð¾Ð¼ÐµÐ½Ñ, Ñже далеко за пÑвнÑÑ, коли мÑÑÑо за вÑкном заÑнÑло, а ми залиÑилиÑÑ ÑÐ´Ð²Ð¾Ñ Ñ ÑвÑÑÐ»Ñ Ð¼Ð¾Ð½ÑÑоÑа, ÑÑапилоÑÑ Ñе, Ñого ми не оÑÑкÑвали. ТаÑо зÑобив ÑеÑÐ³Ð¾Ð²Ñ ÑÑавкÑ, ÑÐ°ÐºÑ ÑамÑ, Ñк Ñ Ð±Ð°Ð³Ð°Ñо до ÑÑого, Ð½ÐµÐ²ÐµÐ»Ð¸ÐºÑ Ð¹ незнаÑнÑ. ÐаÑабани закÑÑÑилиÑÑ, Ñ ÑапÑом екÑан вибÑÑ Ð½Ñв ÑеÑÑвеÑком. Ðи Ð¾Ð±Ð¾Ñ Ð·Ð°Ð²Ð¼ÐµÑли. Я не вÑдÑÐ°Ð·Ñ Ð·ÑозÑмÑв, Ñо ÑÑалоÑÑ, але коли побаÑив ÑÑмÑ, Ñка виÑвÑÑилаÑÑ Ð½Ð° екÑанÑ, Ñ Ð¼ÐµÐ½Ðµ пеÑÐµÑ Ð¾Ð¿Ð¸Ð»Ð¾ Ð¿Ð¾Ð´Ð¸Ñ . Це бÑв неймовÑÑний джекпоÑ, Ñкий пеÑевиÑÑвав ÑÑÑний Ð´Ð¾Ñ Ñд баÑÑка в кÑлÑка ÑазÑв. ÐÑн ÑидÑв мовÑки, дививÑÑ Ð½Ð° екÑан Ñ Ð½Ðµ мÑг повÑÑиÑи ÑвоÑм оÑам. РпоÑÑм заплакав. ÐÑн плакав ÑпеÑÑе в моÑÐ¼Ñ Ð¶Ð¸ÑÑÑ. Ðе вÑд гоÑÑ, а вÑд ÑаÑÑÑ, вÑд неймовÑÑного полегÑеннÑ, вÑд ÑÑвÑÐ´Ð¾Ð¼Ð»ÐµÐ½Ð½Ñ Ñого, Ñо його жиÑÑÑ Ð±ÑлÑÑе не бÑде Ñаким важким. Я обÑйнÑв його Ñ Ð²ÑдÑÑв, Ñк вÑн ÑÑемÑиÑÑ Ñ Ð¼Ð¾ÑÑ ÑÑÐºÐ°Ñ . Ðи мовÑали, бо вÑÑ Ñлова бÑли зайвÑ. У Ñей Ð¼Ð¾Ð¼ÐµÐ½Ñ Ñ Ð·ÑозÑмÑв, Ñо ми бÑлÑÑе, нÑж пÑоÑÑо баÑÑко й Ñин, ми – команда, Ñка завжди бÑде одна в однÑй.
ÐаÑÑÑпного Ð´Ð½Ñ Ð¼Ð¸ Ñазом поÑÑ Ð°Ð»Ð¸ до банкÑ, Ñоб знÑÑи вигÑаÑ. ÐаÑÑко Ñ Ð¾Ð´Ð¸Ð² Ñакий ÑаÑливий, Ñакий гоÑдий, Ñо Ñ Ð½Ðµ впÑзнавав його. ÐÑн кÑпив ÑÐ¾Ð±Ñ Ð½Ð¾Ð²Ð¸Ð¹ ÑелевÑзоÑ, пÑо Ñкий давно мÑÑÑв, Ñ Ð²ÑдÑемонÑÑвав ÑÑаÑÑ Ð¼Ð°ÑÑÑÑÑкÑ, Ñка вже гоÑова бÑла вÑдпÑавиÑиÑÑ Ð½Ð° ÑмÑÑник. Ðле найголовнÑÑе – вÑн поÑав бÑлÑÑе подоÑожÑваÑи, здÑйÑнÑваÑи ÑÐ²Ð¾Ñ Ð¼Ð°Ð»ÐµÐ½ÑÐºÑ Ð¼ÑÑÑ, на ÑÐºÑ ÑанÑÑе нÑколи не виÑÑаÑало гÑоÑей. Ðи поÑали ÑаÑÑÑÑе баÑиÑиÑÑ. ÐÐ¾Ð¶Ð½Ñ Ð²Ð¸Ñ ÑÐ´Ð½Ñ Ñ Ð¿ÑиÑжджав до нÑого, ми ÑидÑли на кÑÑ Ð½Ñ, пили Ñай Ñз ваÑеннÑм Ñ Ð·Ð³Ð°Ð´Ñвали ÑÑ Ð½ÑÑ, коли наÑа Ð´Ð¾Ð»Ñ Ð·Ð¼ÑнилаÑÑ. ÐÑн бÑлÑÑе не гÑав Ñак ÑаÑÑо, бо вÑн оÑÑимав Ñе, Ñого Ñ Ð¾ÑÑв, – ÑпевненÑÑÑÑ Ñ Ð·Ð°Ð²ÑÑаÑнÑÐ¾Ð¼Ñ Ð´Ð½Ñ. Ðле ÑнодÑ, коли нам ÑÑавало нÑдно, ми вÑдкÑивали ноÑÑбÑк, Ð·Ð°Ñ Ð¾Ð´Ð¸Ð»Ð¸ на ÑÑ ÑÑоÑÑнкÑ, Ñка ÑÑала Ð´Ð»Ñ Ð½Ð°Ñ Ñимволом надÑÑ, Ñ Ð³Ñали пÑоÑÑо заÑади задоволеннÑ. Я баÑив, Ñк його оÑÑ Ð³Ð¾ÑÑÑÑ, Ñк вÑн поÑмÑÑ Ð°ÑÑÑÑÑ, Ñ Ð·Ð½Ð°Ð², Ñо ми бÑлÑÑе нÑколи не вÑÑаÑимо Ñей зв’Ñзок. Я багаÑо ÑазÑв згадÑвав Ñой веÑÑÑ, коли вÑн ÑпеÑÑе показав Ð¼ÐµÐ½Ñ Ñей ÑайÑ, де оÑÑÑÑйний ÑÐ°Ð¹Ñ Ð²Ð°Ð²Ð°Ð´Ð° ÑÑав Ð´Ð»Ñ Ð½Ð°Ñ Ð½Ðµ пÑоÑÑо плаÑÑоÑÐ¼Ð¾Ñ Ð´Ð»Ñ ÑгоÑ, а мÑÑÑем, де ми Ð·Ð½Ð¾Ð²Ñ Ð·Ð½Ð°Ð¹Ñли одне одного.
Ð¢ÐµÐ¿ÐµÑ Ñ Ñам ÑÐ½Ð¾Ð´Ñ Ð·Ð°Ñ Ð¾Ð´Ð¶Ñ ÑÑди, коли вÑдÑÑваÑ, Ñо вÑомивÑÑ Ð°Ð±Ð¾ коли ÑÑеба пеÑеклÑÑиÑиÑÑ. Ð Ñ Ð·Ð°Ð²Ð¶Ð´Ð¸ згадÑÑ Ð±Ð°ÑÑка, його ÑмÑÑ , його ÑлÑози ÑадоÑÑÑ. Цей доÑвÑд навÑив мене, Ñо ÑпÑÐ°Ð²Ð¶Ð½Ñ Ð±Ð°Ð³Ð°ÑÑÑво – Ñе не гÑоÑÑ, а можливÑÑÑÑ Ð´ÑлиÑиÑÑ Ð¼Ð¾Ð¼ÐµÐ½Ñами ÑаÑÑÑ Ð· Ñими, кого лÑбиÑ. Ðи з ÑаÑом ÑÑали ближÑими, нÑж бÑдÑ-коли, Ñ Ñ Ð²Ð´ÑÑний за Ñе долÑ, Ð²Ð¸Ð¿Ð°Ð´ÐºÑ Ñи, ÑкÑо Ñ Ð¾ÑеÑе, ÑдаÑÑ. Ðдже Ñаме вона звела Ð½Ð°Ñ Ñазом Ñ ÑÑ Ð½ÑÑ, коли ми Ð¾Ð±Ð¾Ñ ÑÑого найбÑлÑÑе поÑÑебÑвали. Я навÑивÑÑ ÑÑнÑваÑи ÐºÐ¾Ð¶Ð½Ñ Ñ Ð²Ð¸Ð»Ð¸Ð½Ñ Ð· ÑÑдними Ñ ÑозÑмÑÑи, Ñо ÑÐ½Ð¾Ð´Ñ Ð½Ð°Ð¹ÐºÑаÑÑ Ð¿Ð¾Ð´Ð°ÑÑнки жиÑÑÑ Ð¼Ð¸ Ð·Ð½Ð°Ñ Ð¾Ð´Ð¸Ð¼Ð¾ Ñам, де зовÑÑм не оÑÑкÑÑмо. ÐинÑв Ñже не один мÑÑÑÑÑ, але Ñой веÑÑÑ Ñ Ð±Ð°ÑÑкÑвÑÑкÑй кваÑÑиÑÑ Ð·Ð°Ð»Ð¸ÑаÑÑÑÑÑ Ð·Ñ Ð¼Ð½Ð¾Ñ Ð·Ð°Ð²Ð¶Ð´Ð¸. Я ÑаÑÑо пеÑеповÑÐ´Ð°Ñ ÑÑ ÑÑÑоÑÑÑ ÑвоÑм дÑÑзÑм, Ñ Ð²Ð¾Ð½Ð¸ дивÑÑÑÑÑÑ, Ñк Ñаке може бÑÑи. Ðле Ñ Ð·Ð½Ð°Ñ, Ñо Ñе пÑавда, Ñ Ñо найнеймовÑÑнÑÑÑ ÑеÑÑ ÑÑаплÑÑÑÑÑÑ Ð· Ñими, Ñ Ñо гоÑовий вÑдкÑиÑи ÑеÑÑе Ð´Ð»Ñ Ð´Ð¸Ð²Ð°. ÐÐ¾Ñ Ð¿Ð¾Ñада вÑÑм – нÑколи не бÑйÑеÑÑ ÑпÑобÑваÑи ÑоÑÑ Ð½Ð¾Ð²Ðµ, але завжди пам’ÑÑайÑе пÑо ÑÐ¸Ñ , Ñ Ñо поÑÑÑ, Ñ Ð¿Ñо Ñе, Ñо найÑÑннÑÑе в жиÑÑÑ – Ñе наÑÑ ÑÑоÑÑнки. Рколи ви ÑÑкаÑÑе Ð½Ð¾Ð²Ñ ÐµÐ¼Ð¾ÑÑÑ Ñа ÑÑкÑÐ°Ð²Ñ Ð²ÑаженнÑ, обиÑайÑе пеÑевÑÑÐµÐ½Ñ Ð¼ÑÑÑÑ Ñа завжди збеÑÑгайÑе здоÑовий глÑзд. Ðо навÑÑÑ Ñ Ð³ÑÑ Ð³Ð¾Ð»Ð¾Ð²Ð½Ðµ – не вигÑаÑ, а Ð·Ð°Ð´Ð¾Ð²Ð¾Ð»ÐµÐ½Ð½Ñ Ñа лÑди, з Ñкими ви дÑлиÑе Ñей моменÑ. Ðи з ÑаÑом доÑÑ ÑÐ½Ð¾Ð´Ñ Ð²ÑдкÑиваÑмо Ñой Ñамий ÑайÑ, де оÑÑÑÑйний ÑÐ°Ð¹Ñ Ð²Ð°Ð²Ð°Ð´Ð° нагадÑÑ Ð½Ð°Ð¼ пÑо ÑÑ Ð½ÑÑ, коли вÑе змÑнилоÑÑ, Ñ Ð¿Ð¾ÑмÑÑ Ð°ÑмоÑÑ, знаÑÑи, Ñо найкÑаÑÑ ÑÑÑоÑÑÑ Ñе попеÑедÑ.