Ðоли Ñ Ð¹Ñла в декÑеÑ, Ð¼ÐµÐ½Ñ Ð·Ð´Ð°Ð²Ð°Ð»Ð¾ÑÑ, Ñо Ñе бÑде найÑаÑливÑÑий ÑÐ°Ñ Ñ Ð¼Ð¾ÑÐ¼Ñ Ð¶Ð¸ÑÑÑ. ÐаÑвна. Я не вÑÐ°Ñ Ñвала, Ñо ÑаÑÑÑ – Ñе коли Ñи ÑÐ¿Ð¸Ñ Ð±ÑлÑÑе ÑоÑиÑÑÐ¾Ñ Ð³Ð¾Ð´Ð¸Ð½ на добÑ, а ÑÑÑ Ð¼ÐµÐ½Ñ Ð´Ð¾Ð²Ð¾Ð´Ð¸Ð»Ð¾ÑÑ Ð²Ð¸Ð¶Ð¸Ð²Ð°Ñи на Ð´Ð²Ð¾Ñ -ÑÑÑÐ¾Ñ , поÑÑÑйно баланÑÑÑÑи мÑж годÑваннÑми, пелÑÑками Ñа ÑпÑобами пÑийнÑÑи дÑÑ. Я ÑидÑла вдома з маленÑким Ñином, Ñкий, здавалоÑÑ, мав вбÑдований ÑÐ°Ð´Ð°Ñ Ð½Ð° мÑй ÑпокÑй, Ñ Ð²ÑдÑÑвала, Ñк мÑй мозок поÑÑÑпово пеÑеÑвоÑÑÑÑÑÑÑ Ð½Ð° Ð¼Ð°Ð½Ð½Ñ ÐºÐ°ÑÑ. Ðавколо бÑли ÑнÑÑ Ð¼Ð°Ð¼Ð¸, ÑÐºÑ ÑдеалÑно виглÑдали, займалиÑÑ ÑпоÑÑом Ñ Ð²ÑÑигали пекÑи ÑоÑÑи, а Ñ Ð¿ÑоÑÑо намагалаÑÑ Ð½Ðµ заÑнÑÑи ÑÑоÑÑи. ЧоловÑк пÑаÑÑвав до пÑзнÑого веÑоÑа, Ñ Ð¼Ð¾Ñми Ñдиними ÑпÑвÑозмовниками бÑли ÑÑÑни, Ñо ÑÐ½Ð¾Ð´Ñ ÑепоÑÑли Ð¼ÐµÐ½Ñ Ð¿Ñо Ñе, Ñо Ñ Ð²ÑÑаÑÐ°Ñ Ñебе Ñк оÑобиÑÑÑÑÑÑ. ÐÑÑ Ñ ÑÐ°ÐºÐ¾Ð¼Ñ ÑÑÐ°Ð½Ñ Ð½Ð°Ð¿ÑвпÑиÑомноÑÑÑ, деÑÑ Ð¾ ÑÑеÑÑй Ð³Ð¾Ð´Ð¸Ð½Ñ Ð½Ð¾ÑÑ, коли ÐаÑвÑйко наÑеÑÑÑ Ð·Ð°ÑнÑв, а Ñ Ð½Ðµ могла зÑмкнÑÑи оÑей ÑеÑез звиÑне пÑдвиÑене ÑÑемÑÑÐ½Ð½Ñ Ð²ÑÑого ÑÑла, Ñ Ð²Ð¸ÑÑÑила ÑÑкаÑи поÑÑÑÑнок в ÑнÑеÑнеÑÑ. Ðе в ÑоÑмеÑÐµÐ¶Ð°Ñ , де вÑÑ ÑаÑÐ»Ð¸Ð²Ñ Ð±ÐµÐ· мене, а в ÑомÑÑÑ, Ñо могло б пÑоÑÑо зайнÑÑи Ð¼Ð¾Ñ ÑÑки Ñа дÑмки, поки Ñ ÑÐµÐºÐ°Ñ Ð½Ð° ÑвÑÑанок.
Я ÑиÑÑла в ÑелеÑон, пеÑÐµÑ Ð¾Ð´ÑÑи з одного ÑайÑÑ Ð½Ð° ÑнÑий, поки не наÑÑапила на обговоÑÐµÐ½Ð½Ñ Ð°Ð·Ð°ÑÑÐ½Ð¸Ñ ÑгоÑ. ÐдавалоÑÑ Ð±, Ñо може бÑÑи Ð´Ð°Ð»Ñ Ð²Ñд Ð·Ð°Ð½ÐµÐ´Ð±Ð°Ð½Ð¾Ñ Ð¼Ð°Ð¼Ð¸ в Ñ Ð°Ð»Ð°ÑÑ, Ñка не баÑила макÑÑÐ¶Ñ Ð²Ð¶Ðµ пÑв ÑокÑ? Ðле мене пÑивабила Ñама ÑÐ´ÐµÑ Ð³Ð¾ÑÑÑÐ¸Ñ Ð²ÑдÑÑÑÑÑв, ÑÐºÐ¸Ñ Ð¼ÐµÐ½Ñ Ñак не виÑÑаÑало в одноманÑÑÐ½Ð¾Ð¼Ñ ÑиÑÐ¼Ñ Ð³Ð¾Ð´ÑÐ²Ð°Ð½Ñ Ñа недоÑипаннÑ. Я поÑала ÑÑкаÑи, Ñк ÑÑди поÑÑапиÑи, Ñ, пеÑеÑиÑавÑи кÑÐ¿Ñ Ð²ÑдгÑкÑв, зÑозÑмÑла, Ñо Ð¼ÐµÐ½Ñ Ð¿Ð¾ÑÑÑбен Ñаме Ñой ÑеÑÑÑÑ, де можна поÑаÑи з малого, не вкладаÑÑи ÑÑлий ÑÑан. Ð ÑÑÑ Ñ Ð·Ð½Ð°Ð¹Ñла Ñе, Ñо ÑÑкала. Я наÑÑапила на акÑÑÑ, Ñка обÑÑÑла додаÑÐºÐ¾Ð²Ñ Ð±Ð¾Ð½ÑÑи, Ñ Ð·ÑозÑмÑла, Ñо Ñе ÑÑдовий ÑпоÑÑб випÑобÑваÑи ÑÐ²Ð¾Ñ Ñили без оÑобливого ÑизикÑ. Я ÑкоÑиÑÑалаÑÑ vavada пÑомокод, Ñкий Ð¼ÐµÐ½Ñ Ð¿Ñдказали Ñ Ð¾Ð´Ð½Ð¾Ð¼Ñ Ð· ÑаÑÑв Ð´Ð»Ñ Ð¼Ð¾Ð»Ð¾Ð´Ð¸Ñ Ð¼Ð°Ð¼, де ми обговоÑÑвали не лиÑе диÑÑÑÑ ÐºÐ¾Ð»ÑÑки, а й ÑнÑÑ, доÑоÑлÑÑÑ ÑадоÑÑ. Це бÑв мÑй маленÑкий бÑÐ½Ñ Ð¿ÑоÑи ÑÑÑÐ¾Ñ Ð±ÑденноÑÑÑ.
СпоÑаÑÐºÑ Ñ Ð³Ñала пÑоÑÑо Ñак, без оÑÐ¾Ð±Ð»Ð¸Ð²Ð¾Ñ Ð¼ÐµÑи. Я обиÑала авÑомаÑи з ÑÑкÑавими, майже диÑÑÑими каÑÑинками, ÑÐºÑ Ð½Ð°Ð³Ð°Ð´Ñвали Ð¼ÐµÐ½Ñ Ð¿Ñо казки, ÑÐºÑ Ñ ÑиÑала маленÑÐºÐ¾Ð¼Ñ ÐаÑвÑйкÑ. ÐÐµÐ½Ñ Ð¿Ð¾Ð´Ð¾Ð±Ð°Ð»Ð¸ÑÑ ÑÑ ÑаÑби, Ñей легкий ÑÑм Ñ Ñе, Ñк Ñвидко минав ÑаÑ. Ðозок, Ñкий до ÑÑого займавÑÑ Ð²Ð¸ÐºÐ»ÑÑно аналÑзом ÑаÑÑоÑи диÑÑÑÐ¸Ñ ÑнÑв Ñа ÑемпеÑаÑÑÑи ÑÑмÑÑÑ, ÑапÑом оÑÑимÑвав абÑолÑÑно ÑнÑе Ð·Ð°Ð²Ð´Ð°Ð½Ð½Ñ – ÑÑежиÑи за збÑгами Ñа каÑÑинками. Це бÑло неймовÑÑне полегÑеннÑ. Ðа кÑлÑка веÑоÑÑв Ñ Ð·ÑозÑмÑла, Ñо ÑÐµÐºÐ°Ñ ÑÑ Ð½ÑÑÐ½Ñ Ð³Ð¾Ð´Ð¸Ð½Ñ, коли вÑÑ Ð·Ð°ÑнÑÑÑ, Ñк манни небеÑноÑ. Я наливала ÑÐ¾Ð±Ñ Ð²ÐµÐ»Ð¸ÐºÑ ÐºÑÑ Ð¾Ð»Ñ ÑаÑ, закÑÑÑвалаÑÑ Ð² пледик, Ñкий колиÑÑ ÐºÑпила на базаÑÑ, Ñ Ð·Ð°Ð½ÑÑÑвалаÑÑ Ð² Ñей новий, Ð·Ð°Ñ Ð¾Ð¿Ð»Ð¸Ð²Ð¸Ð¹ ÑвÑÑ. Ð ÑÑÑ Ð¿Ð¾ÑалоÑÑ Ð½Ð°Ð¹ÑÑкавÑÑе. ÐÑй маленÑкий депозиÑ, Ñкий бÑв ÑмÑÑним Ñ ÐºÐ¾Ð¿ÑйÑаним, поÑав повÑлÑно, але впевнено зÑоÑÑаÑи. Я не гналаÑÑ Ð·Ð° Ñизиком, Ñ Ð¿ÑоÑÑо наÑолоджÑвалаÑÑ Ð¿ÑоÑеÑом, Ñ Ñе давало ÑÐ²Ð¾Ñ Ð¿Ð»Ð¾Ð´Ð¸. Я пÑогÑавала, а поÑÑм вигÑавала бÑлÑÑе, Ñ ÐµÐºÑпеÑименÑÑвала з ÑÑзними авÑомаÑами, Ñ Ñе вÑдÑÑÑÑÑ ÐºÐ¾Ð½ÑÑÐ¾Ð»Ñ Ð½Ð°Ð´ Ñ Ð¾Ñ ÑимоÑÑ Ñ Ð¼Ð¾ÑÐ¼Ñ Ð¶Ð¸ÑÑÑ Ð±Ñло пÑоÑÑо безÑÑнним.
Ðдного веÑоÑа, коли ÑоловÑк бÑв Ñ Ð²ÑдÑÑдженнÑ, а Ñин заÑнÑв мÑÑним Ñном, виÑÑÑила, Ñо влаÑÑÑÑ ÑÐ¾Ð±Ñ ÑвÑÑо. Я поповнила ÑÐ°Ñ Ñнок на ÑÑмÑ, ÑÐºÑ Ð¼Ð¸ зазвиÑай виÑÑаÑали на Ð·Ð°Ð¼Ð¾Ð²Ð»ÐµÐ½Ð½Ñ Ð¿ÑÑи, Ñ Ð²Ð¸ÑÑÑила погÑаÑи по-доÑоÑломÑ. Ð Ð¾Ñ Ñ Ð¾Ð±Ñала гÑÑ Ð· ÑÐµÐ¼Ð¾Ñ ÑÑаÑодавнÑого ÐгипÑÑ, Ñка завжди пÑиваблÑвала мене ÑвоÑÑ Ð·Ð°Ð³Ð°Ð´ÐºÐ¾Ð²ÑÑÑÑ. Я кÑÑÑила баÑабани, ÑпоÑÑеÑÑгаÑÑи за Ñим, Ñк ÑÑÑоглÑÑи ÑкладаÑÑÑÑÑ Ð² комбÑнаÑÑÑ, Ñ ÑапÑом помÑÑила, Ñо Ð¹Ð´Ñ Ð½Ð° ÑеÑÑÑ Ð¿ÐµÑемог. ÐоÑалоÑÑ Ð· малого, але кожен новий ÑпÑн пÑиноÑив бÑлÑÑе, Ñ Ð² ÑкийÑÑ Ð¼Ð¾Ð¼ÐµÐ½Ñ Ñ ÑÑвÑдомила, Ñо Ð¼Ð¾Ñ 100 гÑÐ¸Ð²ÐµÐ½Ñ Ð¿ÐµÑеÑвоÑилиÑÑ Ð½Ð° кÑлÑка ÑиÑÑÑ. СеÑÑе калаÑало, Ñк божевÑлÑне, бо Ñ ÑозÑмÑла, Ñо Ñе не пÑоÑÑо ÑдаÑа, Ñе ÑкийÑÑ Ð¼Ð°Ð³ÑÑний збÑг. Я ÑидÑла Ñ Ð±Ð¾ÑлаÑÑ Ð´Ð¸Ñ Ð°Ñи, Ñоб не ÑÐ¿Ð¾Ð»Ð¾Ñ Ð°Ñи ÑаÑÑÑ. Ðожне наÑиÑÐºÐ°Ð½Ð½Ñ Ð½Ð° ÐºÐ½Ð¾Ð¿ÐºÑ Ð±Ñло Ñк кÑок Ñ Ð¿ÑÑÑвÑ, Ñ Ñ Ð½Ð°ÑолоджÑвалаÑÑ Ñим ÑÑÑÐ°Ñ Ð¾Ð¼, Ñим адÑеналÑном, Ñкого Ð¼ÐµÐ½Ñ Ñак бÑакÑвало. Я вÑдÑÑвала, Ñо повеÑÑаÑÑÑ Ð´Ð¾ жиÑÑÑ, Ñо Ñ Ñе молода жÑнка, Ñка може ÑизикÑваÑи Ñ Ð¿ÐµÑемагаÑи. Це бÑло неймовÑÑне вÑдÑÑÑÑÑ, нÑби Ñ Ð·Ð½Ð¾Ð²Ñ Ð½Ð°ÑодилаÑÑ.
Ðоли Ñ Ð½Ð°ÑеÑÑÑ Ð·ÑпинилаÑÑ Ñ Ð¿Ð¾Ð´Ð¸Ð²Ð¸Ð»Ð°ÑÑ Ð½Ð° ÑвÑй баланÑ, ÑиÑÑи здавалиÑÑ Ð¿ÑоÑÑо неÑеалÑними. Я вигÑала ÑÑмÑ, Ñка доÑÑвнÑвала кÑлÑком моÑм ÑоловÑÑим заÑплаÑам. РзнаÑÑе, Ñо Ñ Ð·Ñобила? Я заплакала. СидÑла Ñ ÑевÑла, Ñк Ñа диÑина, боÑÑиÑÑ ÑозбÑдиÑи Ñина. Ðле Ñе бÑли ÑлÑози полегÑеннÑ, ÑлÑози ÑаÑÑÑ, ÑлÑози ÑозÑмÑÐ½Ð½Ñ Ñого, Ñо Ñ Ð½Ðµ пÑоÑÑо мама, Ñ Ñе й жÑнка, Ñка здаÑна на Ñизик Ñа пеÑемогÑ. Я вивела гÑоÑÑ, Ñ ÑÑ Ð¿ÑоÑедÑÑа пÑойÑла ÑвидÑе, нÑж Ñ Ð³Ð¾ÑÑвала ÑÑмÑÑ Ð´Ð»Ñ ÐаÑвÑйка. Того мÑÑÑÑÑ Ð¼Ð¸ змогли дозволиÑи ÑÐ¾Ð±Ñ Ð¿Ð¾Ð´Ð¾Ñож на моÑе, ÑÐºÑ Ð²Ñдкладали вже два Ñоки, Ñ ÐºÑпила ÑÐ¾Ð±Ñ Ð½Ð¾Ð²Ñ ÑÑкнÑ, Ñка не бÑла залиÑа плÑмами, Ñ Ð½Ð°Ð¹Ð³Ð¾Ð»Ð¾Ð²Ð½ÑÑе – ми найнÑли нÑÐ½Ñ Ð½Ð° кÑлÑка днÑв, Ñ Ñ Ð²Ð¿ÐµÑÑе за ÑÑк виÑпалаÑÑ. Ðле головне, Ñо Ñ Ð¾ÑÑимала вÑд ÑÑÑÑ Ð³Ñи – Ñе вÑдÑÑÑÑÑ, Ñо Ñ Ð²Ñе Ñе ÑÑнÑÑ Ñк оÑобиÑÑÑÑÑÑ, Ñо Ñ Ð¼ÐµÐ½Ðµ Ñ ÑÐ²Ð¾Ñ Ð¼Ð°Ð»ÐµÐ½ÑÐºÑ ÑаÑмниÑÑ Ñа ÑÐ²Ð¾Ñ ÑадоÑÑ.
ЧеÑез деÑкий ÑаÑ, коли ÑÑÑина Ð·Ð½Ð¾Ð²Ñ Ð¿Ð¾Ñала мене заÑмокÑÑваÑи, Ñ Ð·Ð³Ð°Ð´Ð°Ð»Ð° пÑо Ñой веÑÑÑ Ñ Ð·ÑозÑмÑла, Ñо Ð¼ÐµÐ½Ñ Ð½Ðµ виÑÑаÑÐ°Ñ Ð´ÑайвÑ. Я Ð·Ð½Ð¾Ð²Ñ Ð·Ð°Ð¹Ñла на ÑайÑ, Ñ Ð·Ð³Ð°Ð´Ð°Ð»Ð°, Ñо можна акÑивÑваÑи додаÑÐºÐ¾Ð²Ñ Ð¿ÐµÑеваги. Я Ð·Ð½Ð¾Ð²Ñ Ð²Ð²ÐµÐ»Ð° vavada пÑомокод, Ñкий Ñже збеÑÑгавÑÑ Ð² мене в ноÑаÑÐºÐ°Ñ , Ñ Ð²ÑдÑÑла, Ñк ÑÑаÑий азаÑÑ Ð·Ð½Ð¾Ð²Ñ Ð·Ð°ÐºÐ¸Ð¿Ð°Ñ Ð² кÑовÑ. Ð¢ÐµÐ¿ÐµÑ Ñ Ð¿ÑÐ´Ñ Ð¾Ð´Ð¸Ð»Ð° до ÑÑого ÑвÑдомÑÑе, Ñ Ð½Ðµ Ñобила Ñе ÑеÑез вÑдÑай, а Ñк до пÑиÑмного Ñ Ð¾Ð±Ñ, Ñке Ð´Ð¾Ð´Ð°Ñ Ð¿ÐµÑÑÑ Ð² Ð¼Ð¾Ñ Ð¶Ð¸ÑÑÑ. Я пеÑеÑÑала боÑÑиÑÑ Ð½Ð¾Ñей, Ñ Ð¿Ð¾Ñала ÑекаÑи ÑÑ , адже знала, Ñо Ñей ÑÐ°Ñ Ð½Ð°Ð»ÐµÐ¶Ð¸ÑÑ ÑÑлÑки менÑ. ÐÑй ÑоловÑк помÑÑив змÑни, казав, Ñо Ñ Ð¿Ð¾ÑвÑжÑÑала, Ñо в оÑÐ°Ñ Ð·'ÑвивÑÑ Ð²Ð¾Ð³Ð½Ð¸Ðº, але Ñ Ð½Ðµ ÑозповÑдала Ð¹Ð¾Ð¼Ñ Ð²ÑÑÑ Ð¿Ð¾Ð´ÑобиÑÑ, бо Ñе бÑло моÑ, ÑнÑимне, Ñе, Ñо належало ÑÑлÑки менÑ.
Я поÑала помÑÑаÑи, Ñо ÑÑÐ°Ð²Ð»ÐµÐ½Ð½Ñ Ð´Ð¾ гÑоÑей змÑнилоÑÑ. Я пеÑеÑÑала ÑÑемÑÑÑи над ÐºÐ¾Ð¶Ð½Ð¾Ñ ÐºÐ¾Ð¿ÑйкоÑ, Ñ Ð½Ð°Ð²ÑилаÑÑ Ð´Ð¾Ð·Ð²Ð¾Ð»ÑÑи ÑÐ¾Ð±Ñ Ð¼Ð°Ð»ÐµÐ½ÑÐºÑ ÑлабкоÑÑÑ, не вÑдÑÑваÑÑи пÑовини. Рколи Ñ ÑоÑÑ Ñз подÑÑг ÑкаÑживÑÑ Ð½Ð° ÑÑнанÑÐ¾Ð²Ñ ÑÑÑдноÑÑ, Ñ Ð¼Ð¾Ð³Ð»Ð° поÑадиÑи Ñм ÑпÑобÑваÑи ÑоÑÑ Ð½Ð¾Ð²Ðµ, ÑозповÑÑÑи пÑо ÑвÑй доÑвÑд, але без Ð·Ð°Ð¹Ð²Ð¾Ñ Ð½Ð°Ð²'ÑзливоÑÑÑ. Ðдже кожен Ñам обиÑÐ°Ñ ÑвÑй ÑпоÑÑб ÑозÑлабиÑиÑÑ. ÐÐ»Ñ ÐºÐ¾Ð³Ð¾ÑÑ Ñе виÑивка Ñ ÑеÑÑиком, Ð´Ð»Ñ ÐºÐ¾Ð³Ð¾ÑÑ – ÑеÑÑали, а Ð´Ð»Ñ Ð¼ÐµÐ½Ðµ – оÑей ÑвÑÑ ÑÑкÑÐ°Ð²Ð¸Ñ Ð²Ð¾Ð³Ð½Ð¸ÐºÑв Ñа мÑзики, де Ñ Ð¼Ð¾Ð¶Ñ Ð·Ð°Ð±ÑÑи пÑо ÑÐ²Ð¾Ñ Ð²ÑÐ¾Ð¼Ñ Ñ Ð¿ÑоÑÑо бÑÑи ÑобоÑ. ÐаÑаз Ñ Ð³ÑÐ°Ñ ÑÑдÑе, бо Ñин пÑдÑÑÑ, Ñ Ð² мене з'ÑвилоÑÑ Ð±ÑлÑÑе вÑлÑного ÑаÑÑ, але Ñ Ð·Ð°Ð²Ð¶Ð´Ð¸ знаÑ, Ñо ÑкÑо Ð¼ÐµÐ½Ñ ÑÑане ÑÑмно або ÑÑивожно, Ñ Ð·Ð°Ð¹Ð´Ñ Ð² ÑвÑй акаÑÐ½Ñ Ñ Ð´Ð¾Ð·Ð²Ð¾Ð»Ñ ÑÐ¾Ð±Ñ Ð¿Ð¾ÑинÑÑи в Ñой ÑÑан, Ñкий колиÑÑ Ð²ÑÑÑÑвав мене вÑд вÑдÑÑÑÑÑ Ð¿Ð¾Ð²Ð½Ð¾Ñ Ð±ÐµÐ·Ð½Ð°Ð´ÑÑ.
Це ÑÑÑоÑÑÑ Ð½Ðµ пÑо Ð»ÐµÐ³ÐºÑ Ð³ÑоÑÑ, Ñе ÑÑÑоÑÑÑ Ð¿Ñо Ñе, Ñк одна випадкова дÑÑ Ð¼Ð¾Ð¶Ðµ виÑÑгнÑÑи Ñебе з Ð³Ð»Ð¸Ð±Ð¾ÐºÐ¾Ñ Ñми вÑоми Ñа апаÑÑÑ. Я вдÑÑна ÑÐ¾Ð¼Ñ Ð²ÐµÑоÑÑ, ÑÐ¾Ð¼Ñ Ð²Ð¸Ð¿Ð°Ð´ÐºÐ¾Ð²Ð¾Ð¼Ñ Ð¿Ð¾ÑÑÐºÑ Ñа можливоÑÑÑ ÑизикнÑÑи. СÑÐ¾Ð³Ð¾Ð´Ð½Ñ Ñ Ð·Ð½Ð°Ñ, Ñо навÑÑÑ Ñ Ð½Ð°Ð¹Ð²Ð°Ð¶ÑÑ ÑаÑи ваÑÑо Ð·Ð½Ð°Ñ Ð¾Ð´Ð¸Ñи мÑÑÑе Ð´Ð»Ñ Ñебе, Ð´Ð»Ñ ÑвоÑÑ Ð±Ð°Ð¶Ð°Ð½Ñ Ñа ÑвоÑÑ Ð¼Ð°Ð»ÐµÐ½ÑÐºÐ¸Ñ Ð±Ð¾Ð¶ÐµÐ²ÑлÑ. Рколи Ñ Ð·Ð½Ð¾Ð²Ñ Ð·Ð°Ñ Ð¾Ð´Ð¶Ñ Ð½Ð° ÑайÑ, вводÑÑи vavada пÑомокод Ñк нагадÑÐ²Ð°Ð½Ð½Ñ Ð¿Ñо мÑй пеÑÑий доÑвÑд, Ñ Ð²ÑдÑÑÐ²Ð°Ñ ÑÑ ÑÐ°Ð¼Ñ Ð»ÐµÐ³ÐºÑ ÑадÑÑÑÑ, Ñка колиÑÑ Ð¿Ð¾Ð²ÐµÑнÑла мене до жиÑÑÑ. ÐиÑÑÑ, Ñке Ñ Ð´Ñмала, вÑÑаÑила назавжди, але знайÑла Ñам, де не оÑÑкÑвала. ÐÑак, Ñ ÑÑи години ноÑÑ, з ÑаÑÐºÐ¾Ñ ÑÐ°Ñ Ñа блиÑком в оÑÐ°Ñ , Ñ Ð·Ð½Ð¾Ð²Ñ Ð²ÑдкÑивала Ñебе ÑпÑавжнÑ, Ñ Ñей Ð¼Ð¾Ð¼ÐµÐ½Ñ Ð½Ð°Ð·Ð°Ð²Ð¶Ð´Ð¸ залиÑиÑÑÑÑ Ð·Ñ Ð¼Ð½Ð¾Ñ Ñк найÑÑкÑавÑÑа зÑÑка на моÑÐ¼Ñ Ð½ÐµÐ±Ñ. Ð¢ÐµÐ¿ÐµÑ Ñ ÑоÑно знаÑ, Ñо маÑеÑинÑÑво Ñа азаÑÑ Ð¼Ð¾Ð¶ÑÑÑ ÑÑнÑваÑи поÑÑÑ, ÑкÑо Ñи пам'ÑÑаÑÑ Ð¿Ñо головне – пÑо Ñебе, пÑо ÑÐ²Ð¾Ñ Ð±Ð°Ð¶Ð°Ð½Ð½Ñ Ñа пÑо ÑÑ Ð¼Ð°Ð»ÐµÐ½ÑÐºÑ Ð´ÑвÑÐ¸Ð½ÐºÑ Ð²ÑеÑединÑ, Ñка Ñак Ñамо, Ñк Ñ ÐºÐ¾Ð»Ð¸ÑÑ, вÑÑиÑÑ Ñ Ð´Ð¸Ð²Ð°.