Végre elhatároztam, hogy regisztrálok a GGBet Hungary oldalán, miután néhány hónapig olvastam a véleményeket és néztem az áttekintéseket. A platform komolynak tűnik, és szeretném kipróbálni. De egy kicsit lassít maga a regisztrációs folyamat, mert néhány platformon vannak saját sajátosságok, amelyek miatt valamilyen speciális adatokat kell megadni, vagy egy plusz ellenÅrzésen kell átesni, ami rengeteg idÅt vesz igénybe. Regisztrált-e valaki nemrég a GGBet-en pontosan Magyarországról, és meg tudná mondani, hogyan néz ki a folyamat? Vannak-e olyan buktatók, amelyekrÅl érdemes elÅre tudni?
És még egy kérdés — regisztráció után rögtön lehet játszani, vagy meg kell várni valamilyen további fiókellenÅrzést? Szeretném tudni, mennyi ideig tart az egész folyamat a regisztrációtól az elsÅ befizetésig.
Nem is olyan régen regisztráltam a GGBet Hungary oldalán, és el tudom mondani, hogyan néz ki minden a gyakorlatban. A folyamat elég egyszerű, hiszen belépsz az oldalra, és megtalálod a regisztrációs gombot, ami jól látható. Ezután kitöltöd az alapadatokat, mint például a nevet, emailt vagy telefonszámot, valamint kiválasztod a pénznemet és a jelszót. Szó szerint néhány percet vesz igénybe. De van egy fontos mozzanat, amit rögtön meg kell tenni a https://ggbet-magyarorszagon.com oldalon, ez pedig a fiók teljes ellenÅrzése email vagy telefon általi aktiváláson keresztül. Ez egy kötelezÅ lépés, és e nélkül a fiók funkciói korlátozottak lesznek. Én emailen keresztül aktiváltam, mivel a levél azonnal megérkezett, és a megerÅsítés után minden azonnal teljes mértékben működésbe lépett. Az aktiválás után már lehet befizetést csinálni és korlátozás nélkül játszani. Összességében a regisztráció kezdetétÅl az elsÅ befizetésig nálam maximum tíz perc telt el.