İstanbul gibi büyük ve yoÄun bir Åehirde yaÅamak gerçekten bazen insanı çok yoruyor. Gün içinde trafik, iÅ stresi ve kalabalık derken insanın enerjisi tamamen tükeniyor. Özellikle akÅam saatlerinde bir spa merkezine gitmek bile ayrı bir zahmet haline geliyor. Yolda geçirilen zaman, park yeri arama derdi insanı daha da geriyor. Bu yüzden son zamanlarda insanlar daha pratik çözümler aramaya baÅladı. Ben de bu süreçte farklı alternatifleri araÅtırmaya baÅladım.
Bu araÅtırmalar sırasında evde hizmet veren bazı platformlara denk geldim ve evdemasoz.com gibi sitelerin bu konuda oldukça popüler olduÄunu fark ettim. İnsanlar bu tarz siteler üzerinden kendi evlerinde hizmet almayı tercih ediyor gibi görünüyor. Açıkçası ilk baÅta biraz tereddüt ettim ama yorumları okuyunca mantıklı gelmeye baÅladı. Özellikle yoÄun çalıÅan kiÅiler için büyük kolaylık saÄlıyor. Kendi ortamında rahat etmek gerçekten önemli bir detay.
İstanbul gibi kaosuyla meÅhur bir Åehirde, trafiÄin ortasında bir spa merkezine gitmeye çalıÅmak bazen masajın vereceÄi huzurdan daha fazla stres yaratıyor. Randevuya yetiÅme telaÅı ve yolda geçen zaman insanı daha da yoruyor. Bu yüzden son zamanlarda evde masaj hizmetleri çok daha mantıklı bir seçenek haline geldi. Kendi evinde, sessiz ve rahat bir ortamda bu hizmeti almak insana ekstra bir konfor saÄlıyor. Özellikle gün sonunda gevÅemek isteyenler için oldukça ideal.
Kendi evinde alınan bir masaj seansı gerçekten dıŠdünyadan tamamen kopmanı saÄlıyor. Gürültü yok, kalabalık yok, tamamen sana ait bir alan var. Bu da insanın daha hızlı rahatlamasına yardımcı oluyor. Salon ortamında bazen bu kadar rahat hissedemiyorsun. Ev ortamında olmak insana psikolojik olarak da iyi geliyor. Bu yüzden çevremde de bu hizmeti tercih edenlerin sayısı giderek artıyor.
Genel olarak baktıÄımda bu tarz hizmetlerin İstanbul’da yaÅayanlar için ciddi bir kolaylık sunduÄunu düÅünüyorum. Özellikle zamanı kısıtlı olanlar için oldukça pratik bir çözüm. Tabii ki güvenilir platform seçmek önemli bir konu ama doÄru tercih yapıldıÄında oldukça memnun kalınabilir. Ben de yakın zamanda denemeyi düÅünüyorum çünkü gerçekten kulaÄa çok rahatlatıcı geliyor.