Geçenlerde iÅten sonra kendimi gerçekten çok yorgun hissediyordum ve biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı. İstanbul’da yaÅayanlar bilir, günlük hayatın temposu bazen oldukça yoÄun olabiliyor. Bu yüzden evime yakın bir masaj hizmeti bulup biraz rahatlamak istedim. Daha önce farklı yerler denemiÅtim ama bu sefer daha profesyonel bir hizmet bulmak istiyordum. Birkaç gün araÅtırma yaptıktan sonra güzel bir seçenek buldum ve deneyimim beklediÄimden daha iyi geçti.
AraÅtırma yaparken masozplatform.com sitesini gördüm ve açıkçası oldukça faydalı buldum. Sitede İstanbul’da çalıÅan birçok masözün profili bulunuyor ve her profil oldukça detaylı hazırlanmıÅ. Mesela masözün adı, sunduÄu hizmetlerle ilgili kısa bir tanıtım yazısı ve İstanbul’da hangi bölgelerde hizmet verdiÄi bilgisi yer alıyor. Ayrıca profilin kaç kez görüntülendiÄi de yazıyor ve bu da biraz fikir veriyor. Bazı profillerde fotoÄraflar ve uzmanlık alanları da bulunuyor, örneÄin Bali masajı, rahatlama masajı veya spor masajı gibi seçenekler. ÖrneÄin Masöz Meyra sertifikalı belgeli elit bir masöz bayanım Åeklinde kendini tanıtıyor, İstanbul Masöz Ceyda ise profesyonel masöz bayanım diyerek sunduÄu hizmetleri anlatıyor.
Ben de bu profilleri inceleyip evime en yakın olan hizmeti seçtim. Profilde yazan bilgiler sayesinde karar vermek oldukça kolay oldu. Randevu günü gittiÄimde ortam oldukça sakin ve temizdi. Masaj baÅlamadan önce hangi masaj türünü istediÄim soruldu ve buna göre bir uygulama yapıldı. Seans boyunca oldukça profesyonel bir yaklaÅım vardı ve gerçekten rahatladıÄımı hissettim.
Platformda dikkatimi çeken baÅka bir Åey de farklı semtlerden çok sayıda seçenek bulunmasıydı. İstanbul’un birçok bölgesinde hizmet veren kiÅiler olduÄu için herkes kendine yakın birini bulabiliyor. Özellikle istanbul masöz arayan biri için böyle bir platform oldukça pratik görünüyor. İnsanlar hem konuma göre hem de profil açıklamalarına göre seçim yapabiliyor. Ayrıca profil görüntüleme sayıları da hangi hizmetlerin daha çok tercih edildiÄini anlamaya yardımcı oluyor.
Genel olarak benim için oldukça olumlu bir deneyim oldu diyebilirim. YoÄun bir Åehir hayatında bazen insanın gerçekten biraz rahatlamaya ihtiyacı oluyor. Böyle durumlarda doÄru hizmeti bulmak oldukça önemli. Ben sadece kendi deneyimimi paylaÅmak istedim çünkü memnun kaldım. EÄer İstanbul’da yaÅayan ve masaj hizmeti arayan kiÅiler varsa, biraz araÅtırma yaparak güzel seçenekler bulabileceklerini düÅünüyorum.