Forums » Support

Nike egyik legjelentősebb együttműködésének

  • September 10, 2021 8:43 PM PDT

    Some sort of Saccai és a Nike egyik legjelentősebb együttműködésének egyikeként a CLOT a Chitose Abe kiadójával közösen alkotta meg a Nike LDWaffle párosát. Most közelebbről megvizsgáljuk az „Orange Blaze” színmódot, hkicksports.com amely az őszi szezon közös kiadványainak vezetője lesz. A CLOT által kedvelt Air Max 1 „K. E. D. ” ihlette modell, amely az év elején frissítést kapott, a CLOT x sacai Nike LDWaffle „Orange Blaze” a „Net/Orange Blaze/Deep Red/Green Bean” keverékét tartalmazza. A cipő felső része áttetsző felső talppal rendelkezik, amelyet velúrfedések és bőr elemek hangsúlyoznak.

    Some sort of Nike Blazer Midhez csatlakoztunk, amelyet most megnéztünk, ez a Nike Air Force one particular Low megfelelő színe. Ez a Nike Air Force one particular Low a kis lábtömeg számára készült, és fehér színű, bőrből készült konstrukcióval kezdődik a felsőrészen, amelyet aztán fekete és szürke Swooshes hármas csatlakozik az oldalsó paneleken, különböző méretűek. nike air force 1 low online üzlet A színek kedvéért bíborvöröset adunk a nyelv márkájához, és a hímzett Swooshes -t a középső és oldalsó sarokhoz. Lent egy teljes fehér gumi talp egység teszi teljessé az általános iskolai Nike Air transport service 1 megjelenését.

    Első pillantást vetettünk a Nike Air transport service 1 Strapless -re some sort of múlt héten, amikor megmutattuk nektek a Summit Bright és Gym Red színben. Ma hivatalos képekkel találtuk meg a Nike Air transport service 1 Strapless Light Light up Grey -t. Ahogy korábban már említettük,  nike air force 1 high ár olcsón ez az új modell tiszteletét teszi a Nike Air Force one particular High OG színárnyalatáért, amely 1982 -ben csökkent, some sort of legnagyobb különbséggel a bokaszíj eltávolítása. A Nike Air transport service 1 Strapless színválasztéka Peak White és Light Light up Gray színű. A vállnélküli Air Force 1 High fehér bőrű bőr felsőrésszel indul, párosítva hozzáillő velúrral some sort of hátsó részen egy idős középtalp tetején.

    A Nike a Nike Air Force one particular ‘07 LV8 retro sziluettjét adja hozzá növekvő „Első használat” csomagjához, tisztelegve az ikonikus swoosh előtt. Some sort of felsőrész „University Blue” öltözetű, sima bőr alapú és velúrborítással. Az oldalrészekre some sort of Nike Swoosh hímzett, az „Első használat, 1971. június 18. ” szöveggel, nike air force 1 cipo olcsón online tisztelegve a logó eredete előtt. További részletek közé tartozik a műgyémánt borítású arany csipke deubré, kétszínű fűzők, mély királykék sarkú fül piros „nike” kurzív hímzéssel, valamint a „First Use” márka a talpbetéteken. Az alábbiakban egy ropogós, megemelt talpbetét teszi teljessé some sort of megjelenést.